Hoe werkt de levering?

Wanneer je een bestelling plaatst bij KersttruienKopen.nl, nemen wij deze direct na betaling in behandeling. Vervolgens zullen wij jouw bestelling zo snel mogelijk klaar maken voor verzending en het pakket bij jouw thuis afleveren. 

Wat is de levertijd?

Voor alle artikelen die je bij KersttruienKopen.nl kan bestellen is de standaard levertijd van toepassing: vóór 15:00 besteld, volgende werkdag in huis.

Voor 15:00   Na 15:00  
Besteld Levering Besteld Levering
maandag dinsdag maandag woensdag
dinsdag woensdag dinsdag donderdag
woensdag donderdag woensdag vrijdag
donderdag vrijdag donderdag zaterdag
vrijdag zaterdag vrijdag maandag
zaterdag maandag zaterdag dinsdag
zondag dinsdag zondag dinsdag

Let op: de bovenstaande levertijd is gebaseerd op de richtlijnen van onze pakketdienst. Wegens drukte rond de feestdagen in december kan de levertijd uitlopen. Wij adviseren daarom om je bestelling ruim op tijd te plaatsen.

Wat zijn de bezorgkosten?

De bezorgkosten bedragen standaard €5,95 per bestelling en wanneer je een bestelling plaatst boven de €50,- zijn de bezorgkosten GRATIS.

Hoe wordt mijn bestelling bezorgd?

Voor de bezorging van onze pakketten werken wij samen met PostNL. Wanneer jouw bestelling klaar is voor verzending ontvang je een e-mail met daarin een Track & Trace-code, zodat je jouw pakket kan volgen. Vervolgens wordt het pakket bij je thuis aangeboden.

Wat gebeurd er met mijn bestelling als ik niet thuis ben?

Indien je niet thuis bent kan het zijn dat het pakket bij een PostNL locatie of bij de buren wordt afgeleverd. PostNL verzorgd de communicatie, zodat je precies weet waar je je pakketje kan ophalen.

Meer vragen over de levering?

Indien je meer vragen hebt over de levering van onze artikelen of over jouw bestelling. Neem dan contact op met onze klantenservice voor meer informatie. Wij helpen je graag met het beantwoorden van al je vragen.